ILLÚMINA 2.0, yüzeye parlaklık ve parlaklık kazandırmak için cilalama işlemini kapatmanın son adımıdır. Silikon ve dolgu içermeyen, hologram karşıtı formülü sayesinde mükemmel bir bitiş garantisi veren, kesme aşamasında oluşan yan hasarları ortadan kaldırarak derin bir parlaklık veren su bazlı bir üründür.

ILLÚMINA 2.0, süper parlak bir yüzey ve aynı zamanda iyi kesme özellikleri ile karakterizedir. Önceki düzeltme aşaması tarafından oluşturulan hologramları kesme ve ortadan kaldırma yeteneği nedeniyle eski Adım 3'ün yerini alır. Aynı zamanda Adım 4 değiştirir, ancak öncekine göre daha iyi bir yüzey ile. PPF koruyucu filmler üzerinde yaşlanma belirtilerini zarar vermeden ortadan kaldırmak için kullanılabilir. Hem rastgele yörünge hem de döner pres ile kullanım için idealdir. Ürün, hem sert hem de yumuşak yüzeyler için idealdir ve çizilmeye dayanıklı şeffaf kaplamalar, OEM ve yeniden boyanmış yüzeylerde bile bunları örtmeden P2500'e kadar zımpara izlerini derinlemesine kaldırır.

NASIL KULLANILIR: Küçük bir ürünü bir seferde bir ped üzerine dağıtın. Rotary ile: Başlangıçta 600-900 rpm'de çalışın, kademeli olarak 1500-1800 rpm'ye kadar artırın ve 600-900 rpm'de hafif basınçla kapatarak. Rotorbital ile: Ürünü 1-2 hızında 40x40cm'lik bir alana eşit olarak yayın, cila bitene kadar maksimum cila hıza çıkın. Fazla ürünü mikrofiber bir bezle temizleyin. Illumina 2.0 ayrıca 500 gr biçiminde kullanılabilir.