Sonbaharın gelişiyle birlikte arabada gittikçe daha fazla zaman geçiriyoruz. Bu nedenle, araba koltuklarının bakımı ve temizliğinden başlayarak mümkün olduğunca temiz ve rahat tutmak en iyisidir.

Pek çok arabada kumaş iç mekanlar ve koltuklar bulunur: bugün size lekeler veya beklenmedik kirler durumunda koltuklarınızı nasıl temizleyeceğiniz veya nasıl temizleyeceğiniz konusunda birkaç ipucu vermek istiyoruz.

Kumaş araba koltuklarını temizlemek için ipuçları

Koltukları ve döşemeyi doğru bir şekilde temizlemek için birkaç çözüm:
- Zamanla koltuklarda biriken ve biriken tozu ve kiri temizleyin. Bunu bir elektrikli süpürge veya normal bir fırça ile yapmanızı öneririz.
Toz kalıntılarını temizlediğinizden emin olmak için, biraz "vurma" içeren basit bir test öneririz: araba koltuğuna halı çırpıcıyla veya kuvvetli bir şekilde ellerinizle vurun ve fazla toz çıkıp çıkmadığına bakın.
Alışılmışın dışında bir yöntem gibi gelebilir, ancak işe yaradığını garanti edebiliriz. Bu ilk adımı uygulamazsanız, uygulayacağımız deterjanı kir ile karıştırıp yarardan çok zarar verebilirsiniz.
- Bir diğer önemli ipucu, temizleyicileri sadece lekeli alanlarda değil, koltuk boyunca eşit şekilde kullanmaktır.
Bu durumda, tek tip bir sonuç elde edemeyebilir ve ürünün uygulandığı ve uygulanmadığı parçalar arasındaki farklılıkları vurgulamayabilirsiniz. Ürünü koltuğun tamamına yaymak, bunun yerine tam ve eşit bir deterjan yenileme etkisi sağlar
- Size vermek istediğimiz son bir ipucu pencereler hakkında. Açık görünebilir, ancak çoğu zaman camların açık olduğunu unutuyoruz ve arabanın içine giren su kaçınılmaz olarak koltuklara dökülüyor ve çıkarılması zor olan kirle bir karışım oluşturuyor.

Önlemek, her zaman tedavi etmekten daha iyidir, bu nedenle can sıkıcı lekelerden kaçınmak için pencereleri her zaman kapalı tutun
Kumaş oto koltuklarının temizliğinde kullanılacak ürünler
Araba koltuklarını temizlemek için son derece özel iki ürün öneriyoruz:
3'ü 1 arada kumaş işleme: kumaşı ıslatmayan özel bir aktif köpüğe sahiptir. Mikrofiber bir bezle kullanıldığında, alkolsüz içecekler veya duman gibi kaza sonucu oluşan kir lekelerine karşı mükemmeldir.